Εμπόριο και διανομή πάγου, παγάκια, Λαμία, Φθιώτιδα | pagos‑iceberg.gr

 

 προιοντα

 

 

 προιοντα

 

Παγάκια

 

 

 

 

Παγάκια με τρύπα στη μέση,

ιδανικά για cocktails και ποτά.

 

 

                     

 προιοντα

 

 προιοντα

 

 

Παγότριμμα Nugget

  

Το παγότριμμα Nuggaet είναι τριμμένος πάγος,

ιδανικός για παγωμένους καφέδες όπως freddo, cocktails κ.α.

 

Τα πλέον εξελιγμένα και αξιόπιστα μηχανήματα μας δίνουν την δυνατότητα παραγωγής τρίμμα Nugget. Το τρίμμα Nugget είναι παγότριμμα ιδανικό για παγωμένα ροφήματα όπως freddo, cocktails κ.α. Το Nugget έχει περιεκτικότητα σε νερό 8% και σκληρότητα 92%. Δηλαδή έχουμε 92% παγάκι και 8% νερό διατηρείται σε θερμοκρασία από -5 έωσ -20. Είναι ένα ιδανικό παγάκι που δεν κολλάει και διατηρείται εύκολα! Να σημειωθεί οτι το συγκεκριμένο παγότριμμα το παράγει μόνο η εταιρεία Ice berg σε όλη την Στερεά Ελλάδα.

 

                     

 προιοντα

 

 προιοντα

 

Παγότριμμα κλασσικό

 

 

 

 

Παγότριμμα ιδανικό

για εκθετήρια σε ψαράδικα και μεζεδοπωλεία. 

 

                     

 προιοντα

 

 προιοντα

 

Παγοκολόνες

 

 

 

 

Παγοκολόνες

σε βάρος 18 με 20 κιλά.


 

 

                     

 προιοντα

 

 

 προιοντα

 

 

 

 

 

 

 

 

ΩΣΜΩΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι είναι ώσμωση

Ηαντίστροφη ώσμωση είναι η καλύτερη τεχνολογία επεξεργασίας νερού καθώς παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και σκληρότητα. Αφαιρεί τελείως τα βαρέα μέταλλα, τα νιτρικά, το αρσενικό, τα φυτοφάρμακα, τα άλατα και όλες τις βλαβερές ουσίες. Το νερό περνάει από πολλά στάδια φιλτραρίσματος. Η μεμβράνη της αντίστροφης ώσμωσης έχει διαπερατότητα 0,0001μικρά ( χιλιοστά του χιλιοστού).

 

 

 

Αποτέλεσμα ώσμωσης

Με τη χρήση τελευταίων συστημάτων αντίστροφης ώσμωσης καταφέρνουμε να μειώσουμε στο ελάχιστο την αγωγιμότητα και την σκλήρότητα. Να κάνουμε τον πάγο να λιώνει σε πολύ αργούς ρυθμούς. Να μηδενίσουμε τα άλατα, να τον κάνουμε άοσμο και άχρωμο και τελαευταίο και πιο σημαντικό ο πάγος να μην κολλάει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 προιοντα
 

 ηρθατε σελιδα τιμες pagos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πάγος στην πραγματικότητα είναι τρόφιμο και μάλιστα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, εξαιρετικά ευρείας κατανάλωσης. Στην Ice Berg στη Λαμία φροντίζουμε σε όλα τα στάδια, από την παραγωγή, ως την συσκευασία και την τελική διανομή στον πελάτη, να τηρούνται όλες οι απαραίτητες και προβλεπόμενες διαδικασίες. Μ' αυτό τον τρόπο μπορούμε πάντα να εγγυώμαστε στους πελάτες μας ότι τα προϊόντα πάγου που διαθέτουμε είναι άριστης ποιότητας, ιδανικά τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση και κατανάλωση.

 

 

 

 

 

 

 

 
 πολυ τιμες καλως διαμονη

 

 


πάγος,παγακια,λαμια,λιανικη,χονδρικη,διανομη
© 2020 Εμπόριο και διανομή πάγου, παγάκια, Λαμία, Φθιώτιδα | pagos-iceberg.gr [x] all rights reserved • developed and powered by LOGIKON